Yrkesstolthet – Långsiktighet – Service

Vi är från starten 2005 ett traditionellt plåtslageri med personal stationerade både i Helsingborg och Malmö. Sedan 2010 jobbar även med papptak, takpannor, shingeltak mm, detta innebär att vi kan vara din totalentreprenör på taket.

Under våra år i branschen har vi hunnit med flera både stora och små entreprenader med många fasta och återkommande kunder. Vårt arbetsområde är hela Skåne.

Vi är för tillfället ett 20 tal medarbetare och omsätter idag ca 40 miljoner. Under sensommaren 2012 flyttar vi in i nya lokaler i Helsingborg som vi fyller med vår kontinuerligt investerade maskinpark för både plåtslageri och smidesarbeten, vi har satsat mycket på bra arbetsmiljö i vår planering av lokal och anser oss nu ha Skånes modernaste verkstadslokaler.

Vi utför servicejobb, felsöker läckage, större entreprenader, snöröjning av tak, besiktning av taksäkerhet, statusbesiktningar av era tak samt serviceavtal mm

Sedan oktober 2012 är Bra Tak Entreprenad Skåne AB en del av Helsingborgs Byggplåt AB. I Bra Tak Entreprenad Skåne AB har vi för tillfället 6 stycken takläggare anställda, huvudsaklig inriktning för detta företag är tätskikt men vi renoverar alla typer av tak. Det är tryggt för våra kunder eftersom vi i och med detta har alla yrkesgrupper under samma tak.


 

Vi har blivit utsedda till årets superföretag av Veckans Affärer 2015

HelsingborgsByggplat_superforetag_2015_300pxHela 496 företag klarar i år de extremt tuffa kriterierna för att ta sig in på VA:s lista Superföretagen. För att komma med i rakningen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven.

Läs mer

 

di_gasellVi har blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri två år i rad

Sverige behöver tillväxt, och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller.

Läs mer

 


Så vår reklamfilm från TV4